LatAmNRG Briefs: BAML Says Mexico’s Fuel Shortages Will Not Impact Inflation

Instant Max AI Immediate Frontier
Source: La Jornada

(Energy Analytics Institute, Jared Yamin, 16.Jan.2019) — Heard on the street and LatAmNRG briefs on Mexican petroleum sector backs AMLO actions against fuel theft; gasoline shortages yet to affect Mexican exports; Bank of America-Merrill Lynch, Rules out rise in inflation amid fuel shortage in Mexico; and Ferromex says its ready to transport fuel.

Mexican Petroleum Sector Backs AMLO Actions Against Fuel Theft

(Energy Analytics Institute, Jared Yamin, 16.Jan.2019) — The Mexican petroleum sector supports the strategy of the government of Mexico’s President Andrés Manuel López Obrador to combat fuel theft.

The business sector also expressed its willingness in increasing investments in the energy sector to generate employment opportunities across Mexico, reported online media La Jornada.

***

Gasoline Shortage Yet To Affect Mexican Exports

(Energy Analytics Institute, Jared Yamin, 16.Jan.2019) — Mexican exports to the U.S., such as those related to automotive and agricultural sectors, including those related to avocados, have yet to be affected by gasoline shortages in Mexico since the former are transported by train and the latter in large trucks based on diesel, reported online media La Jornada, citing Mexican Foreign Trade Council (Comce) Director Fernando Ruiz Huarte.

Although 60% of Mexico’s exports are transported using trucks, the Comce official assured that the council has not received any types of reports from its associates about their exports being affected by the fuel issue.

***

BAML Rules Out Rise In Inflation Amid Fuel Shortage In Mexico

(Energy Analytics Institute, Jared Yamin, 16.Jan.2019) — Bank of America-Merrill Lynch downplayed speculation that the shortage of gasoline in Mexico would lead to higher inflation and impact the economy, reported online media La Jornada.

***

Ferromex Says Ready To Transport Fuel

(Energy Analytics Institute, Jared Yamin, 15.Jan.2019) — Ferromex assured “it is ready to meet the needs of transporting large volumes of fuel efficiently and safely” across Mexico. The company also promised to “support the strategy of the federal government with all its possible resources,” reported online media La Jornada.

***

© Energy Analytics Institute (EAI)

Previous post Talos Energy Announces Full Year 2019 Operating And Financial Guidance
Next post Tullow Oil plc Updates On Activities In Guyana, Ghana, Kenya, Uganda

67 thoughts on “LatAmNRG Briefs: BAML Says Mexico’s Fuel Shortages Will Not Impact Inflation

  1. Merhaba, Sitenizde bulunan bu makaleyi okurken gerçekten çok değerli bilgiler edindim. Özellikle [makalenin belirli bir bölümü veya konusu hakkında] çok aydınlatıcıydı. Bu konuda daha fazla bilgi edinmek istediğimde artık sık sık sizin sitenizi ziyaret etmeyi düşünüyorum. Ayrıca, bu kaliteli içerik için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sitenizdeki bilgi paylaşımlarının devamını diliyorum. İyi çalışmalar!

  2. Bu yazı gerçekten bilgilendirici oldu! Konunun detaylarına girip, açıklayıcı örneklerle desteklemişsiniz. Başka hangi konulara değineceğinizi merak ediyorum.

  3. I had a similar experience on the subject and I remembered those moments while reading your article. It is a nice experience to share the same thoughts with you. Thank you.

  4. TPK Bilgisayar Teknik Servis Ankara’da bilgisayarınız arızalandığında veya bakım ihtiyacı doğduğunda, güvenilir ve uygun fiyatlı bir teknik servise ihtiyaç duyulmaktadır. Özellikle hem kaliteli hem güvenilir hem de uygun fiyatlı bir teknik servis hizmeti önem arz etmektedir.

  5. Mükemmel bir piksel test etme sitesi tamamen yerli ve çok kullanışlı tüm yapılan hizmet için teşekkürler. Ölü piksel bulmak basit özelikle yeşil ekranda çok kolay bulunuyor işlemi yapmadan önce monitör ekranının tozunu almanız iyi olur.

  6. Klavyenizle ilgili sorunlar mı yaşıyorsunuz? Tuşlarınız beklediğiniz gibi tepki vermiyor mu? Endişelenmeyin, çünkü mouse.klavyetest.online ile klavyenizin sağlığını hızlı ve kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz! Bu çevrimiçi platform, klavyenizin her tuşunu detaylı bir şekilde test etmenizi sağlar, böylece hangi tuşların sorunsuz çalıştığını ve hangilerinin dikkat gerektirdiğini anında öğrenebilirsiniz.Nasıl Çalışır? mouse.klavyetest.online, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Teste başlamak için yapmanız gereken tek şey, klavyenizdeki her tuşa sırayla basmak. Her basışınızda, sanal klavyede karşılık gelen tuş vurgulanacak ve böylece hangi tuşların doğru bir şekilde kaydedildiğini görebileceksiniz. Bu basit işlem, klavyenizin tüm fonksiyonlarını hızlıca gözden geçirmenize olanak tanır.Kimler İçin Uygundur? Herkes için! Özellikle yoğun bir şekilde klavye kullanan yazarlar, programcılar, oyuncular veya ofis çalışanları için mouse.klavyetest.online, klavyelerinin optimum performansla çalıştığından emin olmak için mükemmel bir araçtır. Ayrıca, klavyenizde yaşadığınız herhangi bir sorunu çözmeden önce sorunun kaynağını belirlemenize yardımcı olur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.